OVER ONS

Op zoek naar een rijschool in Brabant? Voor autorijlessen in Breda en omstreken kun je terecht bij Rijschool Pluspunt. Wij zijn een kleine, maar zeer persoonlijke rijschool met een leerling vriendelijke en duidelijke manier van lesgeven. Kwaliteit en service staat in alles wat we doen voorop, en ook nog eens tegen een zeer scherp tarief!


Rijschool Pluspunt
Ben je woonachtig in Breda of in de omgeving van Breda dan wordt je uiteraard altijd thuis opgehaald. Een les is 60 minuten en deze wordt altijd volledig benut voor het geven van rijles. Voor een overzicht van gemeenten waarin rijschool Pluspunt werkzaam is, neem een kijkje op de contactpagina. Heb je interesse in autorijlessen van Rijschool Pluspunt, schrijf je dan nu in voor een gratis proefles zo kunnen we na elkaar een keer ontmoet te hebben beoordelen welk pakket het beste bij jou past.

Heb je nog vragen of zijn andere dingen voor jou nog onduidelijk? Op de pakketten pagina kun je terecht voor nuttige informatie omtrent de hele procedure en anders kun je altijd een vraag stellen via het contactformulier.